ЈКП „ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ“ НА 15. ЕТНО САЈМУ ХРАНЕ И ПИЋА

ЈКП „Градске пијаце“ представиће се на 15. Етно сајму хране и пића који се одржава од 25. до 28. новембра, у Хали 3 Београдског сајма.

У оквиру изложбеног штанда Града Београда, Секретаријата за привреду, ЈКП „Градске пијаце“ учествује на најстаријој смотри прехрамбених производа. На предстојећем сајму, ЈКП „Градске пијаце“ представиће аутентичне пољопривредне произвођаче, закупце са београдских пијаца, као и учеснике који су стална поставка на најпопуларнијим гастрономским манифестацијама које предузеће организује. Међу њима су: Пијачни каравани, Београдски ноћни маркет као и Ноћ укуса, на којима се промовишу производи високог квалитета направљени на традиционалан начин по старим рецептурама.

Циљ Етно сајма чији су покровитељи Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Град Београд, је афирмација домаћих произвођача и производа припремљених на традиционалан начин.

Позивамо вас да посетите Етно сајам и изложбени штанд Града Београда у Хали 3 Београдског сајма, од 25. до 28. новембра у периоду од 10 до 19 часова.

 

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ