Промоција словеначких  месних специјалитета на пијаци „Каленић“

У суботу, 12. јуна, са почетком у  09 часова на пијаци „Каленић“, биће одржана промоција словеначких месних специјалитета у оквиру Ок фестивала -фестивала европског квалитета.

Посетиоци пијаце „Каленић“ ће поред набавке свежих и висококвалитетних производа бити у прилици да због великог интересовања, поново дегустирају месне производе из Словеније који носе ознаку Заштићено географско порекло, попут крашког пршута, крањске кобасице и других.

Економско инересно удружење месне индустрије Словеније одлучило је да промоцију словеначких националних специјалитета организујe управо на једној од београдских пијаца, јер су пијаце својеврсни бренд, али и значајна карика и у пласману аутентичних производа.

ЈКП „Градске пијаце“ негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима и подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни, да одржавају препоручену физичку дистанцу, као и да носе заштитне маске.

Бесплатне дегустације, укусне награде и музички програм очекују Вас на Каленић пијаци у суботу 12. јуна  са почетком у  09 часова !

Улаз слободан!

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет!

Натраг na ВЕСТИ