ПРОМОЦИЈА КРАЊСКЕ КОБАСИЦЕ НА ЗЕМУНСКОЈ ПИЈАЦИ

 У суботу, 29. маја од 09 до 16 сати на пијаци “Земун”, на платоу испред  “Житног кантара”, биће одржана промоција крањске кобасице.

Промоција словеначког националног бренда, крањске кобасице, део је пројекта „Укуси Европе“ чији је циљ промоција пољопривреде и европских шема квалитета, што крањска кобасица и јесте, јер носи и европску ознаку квалитета Заштићено географско порекло.

Организатор „Promo House“ одлучио се да промоцију словеначког националног специјалитета организује управо на једној од београдских пијаца, земунској, јер су пијаце својеврсни бренд и места која наши суграђани радо посећују ради набавке свежих и висококвалитетних производа, али и значајна карика и у пласману аутентичних  производа.

ЈКП „Градске пијаце“ омогућава снабдевање на одговоран начин у околностима које нас прате, поштовањем и применом свих противепидемијских мера, негује и чува традиционалан начин продаје.

ЈКП „Градске пијаце“ негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима и подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни,  да одржавају препоручену физичку дистанцу као и да носе заштитне маске.

Промоција Крањске кобасице,  пијаца Земун субота,  29. мај од 09 до 16 сати

Улаз слободан!

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ