MOBILNA EKSPOZITURA BANKE POŠTANSKA ŠTEDIONICA NA PIJACI BAJLONI

JKP „Gradske pijace“ omogućava snabdevanje stanovništva životnim namirnicama, uz visok stepen odgovornosti u okolnostima koje nas prate već punih 11 meseci. I pored toga, ovo Preduzeće kontinuirano radi i na  podizanju nivoa pijačnih usluga i uslova na pijacama. Negujemo i čuvamo tradicionalan način prodaje, ali vodeći računa o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvode još jednu novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Na pijaci Skadarlija, poznatijoj kao Bajloni, postavljena je prva mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Od četvrtka do subote od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, ali i više od toga. U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica  moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri.: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

Mobilna ekspozitura sa pijace Skadarlija, narednog četvrtka, 11. marta seli se na pijacu Zvezdara, poznatiju kao Cvetkova pijaca. Postavljanje mobilne ekspoziture Banke Poštanska štedionica učiniće da građanima kupovina na pijacama bude još ugodnija, uz mogućnost da  jednostavno i nesmetano obave i bankarske usluge.

Beogradske pijace su za naše sugrađane nezamenljiva mesta kvalitetne nabavke svežih namirnica, za prodavce mesta direktnog i sigurnog plasmana, dok su za mnoge  firme zbog posećenosti i lokacija na kojima se nalaze, mesta na kojima mogu nadograditi dobar imidž.

JKP „Gradske pijace“  – Tradicija i kvalitet

Natrag na VESTI