Radno vreme beogradskih pijaca tokom vikenda

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, sve pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“  koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru,  u subotu i nedelju, 27. i 28. februara radiće od 07 do 14 sati.

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ u subotu i nedelju radiće skraćeno do 14 sati.
Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP „Gradske pijace“ brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.
Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.
JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.
JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet
OSTANIMO ODGOVORNI

Natrag na VESTI