ПАЛИЛУЛСКА ПИЈАЦА У НОВОМ ИЗДАЊУ ОБЕЛЕЖИЛА ПРВУ ГОДИНУ РАДА

Као старо место за нове сусрете пијаца Палилула обележила је годину дана од када ради у новом, модерном и садржајно богатом амбијенту.

Пијаца Палилула освојила је становнике Београда одличном понудом, разноврсним асортиманом али и бројним предностима које као o савремена, мултифункционална пијаца пружа.

ЈКП „Градске пијаце“ је данас на симболичан начин у складу са епидемиолошким мерама обележило прву годину рада ове пијаце и све своје верне потрошаче обрадовало цегереима.

Овај јубилеј важан је за ЈКП „Градске пијаце“ јер се навршило пуних годину дана од када је реализован један од главних циљева овог предузећа, а то је подизање и унапређивање пијачних услуга и услова на пијацама, док је за наше суграђане битно да у пријатном амбијенту могу да пазаре најразличитије пољопривредне, прехрамбене и непрехрамбене производе. Богат садржај ове пијаце чине свеже воће, поврће, месо, рибљи производи, специјализоване пекаре , ресторани брзе и веганске хране, кафетерија, винарија, цвећаре, пет шоп, специјализоване продавнице са намирницама и производима од козјег млека, па до чоколада и какаа са Мадагаскара.

ЈКП „Градске пијаце“ ће и у наредном периоду наставити да унапређује пијачне услуге водећи рачуна о очувању традиционалног начина продаје и наравно о својим купцима и продавцима.

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

Натраг na ВЕСТИ