ПИЈАЦА ПАЛИЛУЛА ПОНОВО ОТВOРЕНА ЗА СВЕ ПОСЕТИОЦЕ

Пијаца „Палилула“ након паузе од 30 дана, поново  je отварила своја врата за све посетиоце.

ЈКП „Градске пијаце“ и на овој пијаци предузело је све мере заштите у циљу спречавања даљег ширења вируса COVID 19.  Цео објекат, опрема и млечна хала очишћени су средствима за дезинфекцију, направљена су прописана растојања између закупаца. На свим тезгама, постављени су плакати о одржавању прописане социјалне дистанце приликом куповине,  док су на улазима у пијацу постављени плакати о плану мера заштите у затвореним пијацама током епидемије вирусом COVID 19. Сви закупци на пијацама су у обавези да носе лична заштитна средства за лице и руке. На пијацама су обезбеђени видно обележени посебни улази и излази, а запослени из ЈКП „Градске пијаце“ контролисаће циркулацију људи.

Закупци палилулске пијаце међу којима су пољопивредни произвођачи, угоститељски објекти брзе хране, објекти намењени вегетаријанцима, продавницe органске хране, месаре, рибарнице, пекаре, посластичaрнице, винарије и многи други, са великим нестрпљењем дочекали су своје прве купце које су услужили већ од 07 часова.

ЈКП „Градске пијаце“ апелују на све наше суграђане који долазе на београдске пијаце, да се строго придржавају прописаних мера Владе Републике Србије, да држе прописану социјалну дистанцу приликом обављања куповине.

Градске пијаце још једном подсећају све суграђане колико је важна превенција, јер само заједничким снагама и одговорношћу свих нас можемо помоћи у спречавању даљег ширења овог вируса.

Пијаца ће радити сваки дан осим понедељка и када је на снази забрана кретања.

Традиција која траје

ЈКП „Градске пијаце“

Натраг na ВЕСТИ