DOMAĆI VINARI I VINOGRADARI NA SAJTU GRADSKIH PIJACA

JKP „Gradske pijace“  u saradnji sa Savezom vinara i vinogradara Republike Srbije, a u cilju pomoći i afirmaciji  jednoj od najvažnijih i najperspektivnijih grana domaće privrede, objavile su na sajtu www.bgpijace.rs spisak sa više od 60 srpskih vinarija.

Svi ljubitelji domaćeg srpskog vina, pravna i fizička lica, koja  neguju tradiciju i kvalitet domaćeg  vina  od sada će na jednostavan način, jednim klikom na sajt Gradskih pijaca moći da stupe  u kontakt  sa  vinarijama koje odlikuje tradicija i domaći kvalitet srpskog vina.

Savez vinara i vinogradara Republike Srbije, je nacionalna asocijacija koja u svom sastavu objedinjuje dvanaest regionalnih udruženja vinara i vinogradara u Srbiji.

Takođe,  na  zvaničnoj internet stranici JKP „Gradskih pijaca“, nalazi  se i više od 400 kontakata malih poljoprivrednih  proizvođača, preduzetnika  sa beogradskih pijaca preko kojih Beograđani tokom trajanja vanrenog stanja mogu da se snabdevaju svežim i zdravim namirnicama, kao što su navikli da to čine na šarenim tezgama svojih omiljenih pijaca.

Tradicija koja traje, podržimo domaće vinare i vinogradare, poljoprivredne proizvođače #kupujmo lokalno, #OstaniKodKuće

Napominjemo da će JKP „Gradske pijace“ svakodnevno ažurirati bazu podataka.

Za sve dodatne informacije u vezi Saveza vinara i vinogradara Srbije, zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 011 244 24 00 ili slanjem upita na savezvinara@gmail.com

 

Natrag na VESTI