Рекордан број посетилаца на Палилулској пијаци

Најсавременија и најпрометнија пијаца на Балкану, јеце је отворила своја врата. Кроз врата Палилуске пијаце прошло је више од 5000 посетилаца.

Закупци презадовољни, роба продата, потрошачи пронашли своје омиљене продавце.

Уз веселу грају, сјајну понуду и одличну атмосферу потрошачи су на Палилулској пијаци набавили све што им је потребно за новогодишње празнике. Поред воћа, поврћа, печења, сухомеснатих производа, потрошачи су пазарили и првокласан домаћи ајвар, зимницу, колаче, пекарске производе, вино, ракију, љуте сосеве, домаће палачинке, веганске колаче, сушени парадјиз, рибље специјалитете.

Такође, многи посетиоци пазарили су и цветне аранжмане, сувенире, природну козметику, као и карте за своје омиљене позоришне представе, програме Музеја града Београд и сувенире Културног центра Београд.

Палилулска пијаца је засигурно ново омиљено место Београђана за куповину свежих намирница. За мали предах након куповине, потрошачи су уживали у дегустацијама брзе хране, вина, топлих напитака органских производа, слатких посластица и још много тога. На пијаци се могу наћи и предивни цветни аранжмани као и омиљене посластице за кућне љубимце.

Други дан на Палилулској пијаци почео је у раним јутарњим часовима, када су закупци кренули са снабдевањем својих тезги и штандова, с обзором да је већина робе распродата на дан отварања због великог броја купаца. Такође, ЈКП „Градске пијаце“ и другог дана на овој пијаци припремају богат програм уз пријатну атмосферу за коју је задужен ДЈ Бркати, ту су још и мађионичари, аниматори за децу Чигре, као и дегустација традиционалних домаћих производа.

Дивна пијаца, довољно простора, разноврсна понуда, пријатна атмосфера. Ту су моји омиљени продавци и наравно моја Рајна код које купујем већ последњих 10 година. Одушељена сам што на једном месту могу пазарити све што ми је потребно, од хране за моју куцу до воћа и поврћа, само је један од коментара задовољне суграђанке, Јоване Радовановић.

Ова модерна и атрактивна пијаца се не може заобићи, њен специфичан изглед доминира околином и плени погледом.

На следећем линку можете погледати видео

https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZz5xSkZm2Wd8ueR4SmHmY5bg0RNNLMBtbGk

Натраг na ВЕСТИ