ЗИМСКИ БЕОГРАДСКИ НОЋНИ МАРКЕТ ОБЕЛЕЖЕН УЗ ПРАЗНИЧНУ АТМОСФЕРУ И РЕКОРДАН БРОЈ ИЗЛАГАЧА ДО САДА

Зимски београдски ноћни маркет у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и „БГД маркета“, одржан је синоћ на пијаци „Скадарлија“ уз празничну атмосферу и рекордан број излагача.

Ова јединствена манифестација по 25. пут окупила је пољопривредне произвођаче, мале породичне радионице, занатлије, дизајнере, уметнике и угоститеље на највећем фестивалу хране, пића и дизајна. Организатори ове манифестације 2019. годину испраћају уз рекордан број – 250 излагача.

Уз широк асортиман различитих креативних дизајнерских производа идеалних као поклон за предстојеће празнике, посетици манифестације имали су прилике да купе и зимске специјалитете шампиона пијаца – од сувог меса, чварака, пршуте, разних врста сирева, сезонског воћа и поврћа до производа београдских угоститеља – печених кобасица, бургера и укусног пецива.

На маркету су се  служила традиционална новогодишња пића, а посетиоци су уживати у музици, по избору ди-џејa Бркатог.

Успешна 2019. година за организаторе је подстрек да у наредној 2020. наставимо да чувамо традицију,  доприносимо јачању односа поверења између купаца и продаваца и обогаћујемо садржаје како би задовољили потребе савременог човека.

 

Натраг na ВЕСТИ